För veterinärer och djurägare

FRISQ arbetar för att underlätta vardagen för både djurägare och veterinärer. Det gör vi bland annat genom att öka tillgängligheten på djurläkemedel och skapa digitala kommunikationsmöjligheter mellan djurägare och veterinär.

kvinna med hund

Vi på FRISQ tycker det är självklart att ditt husdjur är en del av familjen. Samtidigt som du via FRISQ-appen har koll och beställer läkemedel till dig själv eller dina anhöriga, ska du kunna göra detsamma till ditt husdjur. Många djurägare upplever dessutom att det är svårt att få tag på djurläkemedel, men genom FRISQ kan man enkelt och smidigt beställa hem varorna – direkt till dörren.

FrisqVet - en helt ny e-receptlösning för veterinärer på webb, platta och mobil

Tillsammans med Sveriges Veterinärförbund har vi tagit fram en helt ny e-receptlösning för veterinärer på webb, platta och mobil. FrisqVet är ett förskrivningsverktyg som förenklar, sparar tid och är helt apoteksoberoende. Dessutom möjliggörs helt unika kommunikationsmöjligheter mellan veterinär och djurägare. I samband med att du som veterinär förskriver ett nytt recept kommer djurägaren få en notis i mobilen om förskrivningen varpå receptet kan beställas till valfritt apotek. Du som veterinär kan även skicka meddelande direkt till FRISQ-appen t.ex. med information om hur läkemedlet ska tas eller när det är dags för ett återbesök.

FrisqVet loginFrisqVet är ett komplett förskrivningsverktyg innehållande alla grundläggande funktioner som krävs vid förskrivning av läkemedel så som koppling till FASS och e-Hälsomyndighetens receptregister. Dessutom erbjuder det en rad smarta lösningar och funktioner och ger dig som veterinär möjlighet att kommunicera med djurägaren direkt i mobilen.

Verktyget genomgår just nu en pilot på utvalda veterinärer och planeras att lanseras under hösten 2017.